N344 bij Oude Molen krijgt rotonde

De provincie gaat in 2017 de N344 bij Oude Molen aanpakken. Er komt een rotonde. Als Fietsersbond hebben we hiervoor gepleit, we zijn danook blij dat de provincie -na de tijdelijke oplossing van middenbermen- de verkeerssituatie echt veiliger gaat maken.

In de Stentor van 10 dec 2016 staat meer informatie.

Achtergrond informatie.

Eind augustus 2016 is een 54-jarige fietster uit Colmschate overleden als gevolg van een ongeval bij Oude Molen. Zij overleefde een aanrijding met een vrachtauto niet. De toedracht rond het ongeval wordt onderzocht, hoewel al duidelijk is dat de vrachtwagenchauffeur geen blaam treft.

Dit en eerdere ongelukken vroegen om veiliger oversteken bij de kruisingen in Oude Molen. Voor wandelaars, fietsers, maar ook voertuigen.

Meer informatie o.a. in de Stentor van 24 augustus 2016.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *