Fietspaden worden te druk

Fietsersbond en NTFU trekken aan de bel

artikel-rtv-oost

De fietspaden worden druk, te druk voor de huidige kwaliteit.
Vooral op smalle tweezijdige fietspaden is er veel ongemak en overlast en wordt de situatie erg onveilig.
Op de korte termijn kunnen bijv. toerfietsers en speed-pedelecs naar de rijbaan (mits die daar op ingericht is), maar op de langere termijn moeten er natuurlijk gewoon betere fietspaden en andere voorzieningen komen. De NTFU en de Fietsersbond trekken letterlijk en figuurlijk aan de bel. Voor woonwerk fietsers, scholieren én toerfietsers.

In een interview met Radio Oost op 19 mei 2017 geven Gerry Stegeman van de Fietsersbond en Paul van Dam van de NTFU waar aan gedacht wordt.
Klik hier voor het artikel en de interviews op RTV Oost

Ook de Stentor berichtte hierover op 19 mei. Klik hier voor het artikel in de Stentor

Overigens is de clip van RTV Oost gemaakt aan de Oerdijk met de kruising met Groot Wielens. Dat is een voorbeeld van een plek waar volgens de Fietsersbond Deventer de fietsvoorzieningen echt beter kunnen en moeten.

Fietsersbond en NTFU trekken aan de bel

De fietspaden worden druk, te druk voor de huidige kwaliteit.
Vooral op smalle tweezijdige fietspaden is er veel ongemak en overlast en wordt de situatie erg onveilig.
Op de korte termijn kunnen bijv. toerfietsers en speed-pedelecs naar de rijbaan (mits die daar op ingericht is), maar op de langere termijn moeten er natuurlijk gewoon betere fietspaden en andere voorzieningen komen. De NTFU en de Fietsersbond trekken letterlijk en figuurlijk aan de bel. Voor woonwerk fietsers, scholieren én toerfietsers.

In een interview met Radio Oost op 19 mei 2017 geven Gerry Stegeman van de Fietsersbond en Paul van Dam van de NTFU waar aan gedacht wordt.
Klik hier voor het artikel en de interviews op RTV Oost

Ook de Stentor berichtte hierover op 19 mei. Klik hier voor het artikel in de Stentor

Overigens is de clip van RTV Oost gemaakt aan de Oerdijk met de kruising met Groot Wielens. Dat is een voorbeeld van een plek waar volgens de Fietsersbond Deventer de fietsvoorzieningen echt beter kunnen en moeten.

Categorieën