Winkelcentrum Flora: Er dreigt een fietspad te verdwijnen!

fietspad-Flora

Het winkelcentrum Flora is heringericht en in de nabije toekomst zal ook het tankstation hier verdwijnen. Wij hebben gepleit om hier een nieuw fietspad te realiseren met aansluiting op het fietspad wat er nu al ligt aan de zuidkant van de Holterweg, tussen de Grote Ratelaar en de Salomonszegel. Wat wil echter de gemeente: Op de plaats van het tankstation komen auto-parkeerplaatsen en het fietspad wat er nu ligt (Van AH naar kruising met de Salomonszegel) helemaal opheffen. Fietsverkeer vanuit de wijken het Roessink, Colmschater Enk en het Bramelt richting het oosten, dient dan om te fietsen of een weg te banen over het winkelcentrum, of nog erger, oversteken bij de Scheg en later bij de Stationsstraat weer terug over te steken. Hier zijn wij beslist op tegen. We zetten ons dus in voor behoud van het fietspad + voor een extra fietspad aan de zuidkant van de Holterweg.

Categorieën