Bezwaarschrift Brinkgreverweg en Zienswijze Ontwerp Omgevingsvisie

inspraak

Het is niet ons dagelijkse werk en we hopen dat dit het ook niet gaat worden, maar soms is het nodig om formeel te reageren op stukken van de gemeente. Voor deze twee stukken hebben we ons dan maar even in het zweet gewerkt, hoewel we dat liever op de fiets doen, om de gemeente te laten weten hoe wij de herinrichting van de Brinkgreverweg ervaren en wat we er echt van vinden en welke ideeën wij hebben bij de Omgevingsvisie. Want we hebben wel een heel aantal ideeën, maar soms komen die wat lastig van de grond of wat minder gunstig uit de verf. Hier kan je lezen wat wij als fietsersbond vinden. En mocht je zelf ook ideeën hebben; we horen er graag van! Mail ons op deventer@fietsersbond.nl.

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ⋅ 14 KB

BRINKGREVERWEG-Bezwaarschrift-herinrichting-n.a.v.-Verkeersbesluit-20-Mei-in-Staatscourant-18-juni-2019

Download

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ⋅ 25 KB

Zienswijze-Fietsersbond-Deventer-op-Concept-OMGEVINGSVISIE-Gemeente-Deventer-17-juni-2019

Download

Categorieën