INGETROKKEN: Bezwaarschrift Brinkgreverweg

inspraak

In overleg met de gemeente hebben we voor de zomer nog ons bezwaar op het besluit van de aanpassing Brinkgreverweg ingetrokken. Niet omdat we het ineens helemaal eens waren met het besluit maar wel omdat de gemeente heeft laten weten er alles aan gedaan te hebben om het voor de fiets zo optimaal mogelijk in te richten. Een andere reden is dat een dergelijk bezwaar niet meer op inhoud wordt bekeken of aangepast, maar op procedure. En daar gaat het ons niet per se om. We willen wel resultaat zien van onze inspanningen – en die laatste waren er wel degelijk. We hopen toch dat dit ingetrokken bezwaar de gemeente heeft laten inzien dat wij als fietsersbond werkelijk in alle fasen van planvorming betrokken willen zijn!
Onze mening op de Omgevingsvisie blijft bestaan en we hopen daar ook snel meer van te horen!

Het is niet ons dagelijkse werk en we hopen dat dit het ook niet gaat worden, maar soms is het nodig om formeel te reageren op stukken van de gemeente. Voor deze twee stukken hebben we ons dan maar even in het zweet gewerkt, hoewel we dat liever op de fiets doen, om de gemeente te laten weten hoe wij de herinrichting van de Brinkgreverweg ervaren en wat we er echt van vinden en welke ideeën wij hebben bij de Omgevingsvisie. Want we hebben wel een heel aantal ideeën, maar soms komen die wat lastig van de grond of wat minder gunstig uit de verf. Hier kan je lezen wat wij als fietsersbond vinden. En mocht je zelf ook ideeën hebben; we horen er graag van! Mail ons op deventer@fietsersbond.nl.

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ⋅ 14 KB

BRINKGREVERWEG-Bezwaarschrift-herinrichting-n.a.v.-Verkeersbesluit-20-Mei-in-Staatscourant-18-juni-2019

Download

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ⋅ 25 KB

Zienswijze-Fietsersbond-Deventer-op-Concept-OMGEVINGSVISIE-Gemeente-Deventer-17-juni-2019

Download

Categorieën