Ook in Raalte hopen we meer te bereiken voor de fiets!

Zienswijze N35: Reconstructie Nijverdal-Wijthmen

Met behulp van lokale vertegenwoordigers.

We hebben met hulp van diverse contactpersonen in Raalte een Zienswijze opgesteld n.a.v. de plannen van Rijkswaterstaat voor de reconstructie van de N35. We zijn nogal geschrokken van de grote impact voor fietsers en wandelaars. Door afsluiten van diverse aansluitingen op de N35 wordt de barrièrewerking van deze weg vergroot. In de plannen worden conflictvrije kruisingen voor fietsen voorzien, maar deze zijn slechts zeer summier en met teleurstellend weinig begrip voor fietsers meegenomen. Vooral bij Raalte wreekt dit zich. De aanpassingen aan de N35 gaan, zoals de plannen er nu liggen, vooral voordeel bieden aan automobilisten. Wil je de zienswijze lezen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected], dan wordt ie je opgestuurd!

Categorieën